VASTUULLISUUS

Yrityksemme vaikutukset toimintaympäristöön

VASTUULLISUUS

Yrityksemme hankinnoissa painotamme lähialueita ja omia asiakkaita. Tätä kautta voimme vaikuttaa lähialueen työllisyyteen ja palveluiden määrään. Yrityksemme suorat taloudelliset vaikutukset vuodelta 2022 toimintaympäristöömme ovat seuraavanlaiset.

Liikevaihto vuonna 2022

Julkiselle sektorille

Henkilöstölle

Haluamme olla entistä läpinäkyvämpi tilitoimisto ja toimia vastuullisesti pitkällä aikavälillä.
 

Sosiaalinen vastuu

Panostamme henkilökunnan osaamiseen ja hyvinvointiin, jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin. Jokainen työntekijämme saa liikuntaetua 400,00 euroa ja hierontaetua 400,00 euroa vuodessa. Mittaamme ja seuraamme työntekijöidemme tyytyväisyyttä aktiivisesti. Koulutamme ja kehitämme osaamistamme taloushallintoliiton ja paikallisten toimijoiden kanssa. Olemme taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto. Jokaisella työntekijällämme on yrityksen koulutuspäivien lisäksi 10 omaa palkallista koulutuspäivää vuodessa, jonka voi käyttää esimerkiksi AMK-tutkintoon.

Meille työntekijöiden jaksaminen ja viihtyminen on tärkeää. Tästä syystä meillä ei tehdä ylitöitä. Alihankintaa emme käytä ollenkaan. Toimistomme tarjoaa myös työntekijöilleen vapaa-ajan ryhmävakuutuksen. Vuonna 2021 otimme käyttöön jokaiselle työntekijällemme ryhmähenkivakuutuksen, korvaussummaltaan 100 000 euroa.

Teemme joka vuosi lahjoituksen paikalliseen hyväntekeväisyysjärjestöön. Vuosina 2017 ja 2018 teimme lahjoitukset Kajaanin Hope ry:lle. Vuonna 2021 tuimme entistä enemmän paikallisia nuorisourheiluseuroja. Koronan vuoksi monet urheiluseurat ja järjestöt edelleen tiukilla ja tästä syystä päätimme lahjoittaa paikallisesti eri kohteisiin yli 4000,00 euroa. Vuonna 2022 lahjoituksen määrä on pysynyt samana kuin aiempina vuosina.

Vuonna 2020 teimme asiakkaillemme useita kymmenia eri koronatukihakemuksia ja asiakasyritykset saivat koronatukia yli 250 000 eurolla. Veloituksemme  tuosta summasta oli 0 euroa. Vuonna 2021 tekemiemme koronatukihakemusten summa oli 80 000 euroa ja veloituksemme edelleen oli 0 euroa.

Vuonna 2022 teimme polttoainetukihakemuksia veloituksetta. Näiden tukien summa asiakkaillemme oli yli 100 000 euroa.

 

Ekologinen vastuu

Vähennämme paperin ja energian kulutusta jatkuvasti. Sähköisillä palveluilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme reaaliaikaisempaa taloustietoa ja samanaikaisesti vähentämään paperinkulutusta. Tarkoituksenamme on tarjota ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat myös vaikuttaa ympäristöönsä.

Sähköisillä palveluilla voidaan säästöjen myötä helpottaa ja nopeuttaa toimintoja. Esimerkiksi sähköisten allekirjoitusten kautta sopimukset ovat tallessa ja ne voidaan allekirjoittaa paikasta ja ajasta riippumatta.

Hankinnoissa painotamme energiatehokkuutta ja pitkäikäisyyttä.

Vuonna 2021 investoimme aurinkopaneeleihin, jonka myötä taloushallintopalvelumme ovat kesäajalla tuotettu aurinkoenergialla. Paneelit otettiin käyttöön kesäkuussa 2021 ja ne tuottivat energiaa 3.89 MWh.

Vuonna 2022 aurinkopaneelit tuottivat sähköä 5.76 MWh. Sähkölaskuista tuli palautusta kesän aikana yhteensä 247,40€. Siirtomaksut pienentyivät vuodentakaisesta 1161,00 €.

Lähetettyjä verkkopalkkalaskelmia kuukaudessa

Tehtyjä ylityötunteja

Järjestelmämme kautta lähetetyt ja vastaanotetut verkkolaskut kuukaudessa

  OTA YHTEYTTÄ

KAJAANIN TILITAITO OY
Puistolantie 34, 87150 KAJAANI
Puh. (08) 6131 131

Sposti: toimisto@tilitaito.fi
Y-tunnus: 9115801-3

Viereisellä lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä.

Avoimia työhakemuksia otetaan mielellään vastaan, ja niitä voi lähettää:

ulla.leppanen@tilitaito.fi
akseli.leppanen@tilitaito.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous tästä:

    Auktorisoitu
    Auktorisoitu
    Osaava Fennoa

    © 2022 Tilitaito Oy. Kaikki oikeudet pidetään. Powered by Kaswe.