VASTUULLISUUS

Yrityksemme vaikutukset toimintaympäristöön

VASTUULLISUUS

Yrityksemme hankinnoissa painotamme lähialueita ja omia asiakkaita. Tätä kautta voimme vaikuttaa lähialueen työllisyyteen ja palveluiden määrään. Yrityksemme suorat taloudelliset vaikutukset vuodelta 2020 toimintaympäristöömme ovat seuraavanlaiset.

Liikevaihto vuonna 2020

Julkiselle sektorille

Henkilöstölle

Julkiselle sektorille

Haluamme olla entistä läpinäkyvämpi tilitoimisto ja toimia vastuullisesti pitkällä aikavälillä.

Sosiaalinen vastuu

Panostamme henkilökunnan osaamiseen ja hyvinvointiin, jotta voimme palvella asiakkaitamme paremmin. Jokainen työntekijämme saa liikuntaetua 400,00 euroa ja hierontaetua 360,00 euroa vuodessa. Mittaamme ja seuraamme työntekijöidemme tyytyväisyyttä aktiivisesti. Koulutamme ja kehitämme osaamistamme taloushallintoliiton ja paikallisten toimijoiden kanssa. Olemme taloushallintoliiton auktorisoima tilitoimisto.

Meille työntekijöiden jaksaminen ja viihtyminen on tärkeää. Tästä syystä meillä ei tehdä ylitöitä. Alihankintaa emme käytä ollenkaan. Toimistomme tarjoaa myös työntekijöilleen vapaa-ajan ryhmävakuutuksen.

Teemme joka vuosi lahjoituksen paikalliseen hyväntekeväisyysjärjestöön. Vuosina 2017 ja 2018 teimme lahjoitukset Kajaanin Hope ry:lle.Vuonna 2020 tuimme entistä enemmän paikallisia nuorisourheiluseuroja. Koronan vuoksi monet urheiluseurat ja järjestöt ovat olleet tiukilla ja tästä syystä päätimme lahjoittaa paikallisesti eri kohteisiin yhteensä 4000,00 euroa.

Teimme asiakkaillemme useita kymmenia eri koronatukihakemuksia ja asiakasyritykset saivat koronatukia yli 250 000 eurolla. Veloituksemme  tuosta summasta oli 0 euroa.

Ekologinen vastuu

Vähennämme paperin ja energian kulutusta jatkuvasti. Sähköisillä palveluilla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme reaaliaikaisempaa taloustietoa ja samanaikaisesti vähentämään paperinkulutusta. Tarkoituksenamme on tarjota ratkaisuja, joilla asiakkaamme voivat myös vaikuttaa ympäristöönsä.

Sähköisillä palveluilla voidaan säästöjen myötä helpottaa ja nopeuttaa toimintoja. Esimerkiksi sähköisten allekirjoitusten kautta sopimukset ovat tallessa ja ne voidaan allekirjoittaa paikasta ja ajasta riippumatta.

Hankinnoissa painotamme energiatehokkuutta ja pitkäikäisyyttä.

 

 

 

 

Lähetettyjä verkkopalkkalaskelmia kuukaudessa

Tulorekisteri-ilmoituksia kuukausittain

Järjestelmämme kautta lähetetyt ja vastaanotetut verkkolaskut kuukaudessa

 

 

Soita, laita sähköpostia

tai tule käymään!

KAJAANIN TILITAITO OY
Puistolantie 34, 87150 KAJAANI
Puh. (08) 6131 131

Sposti: toimisto@tilitaito.fi
Y-tunnus: 9115801-3

Viereisellä lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä.

Avoimia työhakemuksia otetaan mielellään vastaan, ja niitä voi lähettää:

ulla.leppanen@tilitaito.fi
akseli.leppanen@tilitaito.fi

© 2019 Tilitaito Oy.
Kaikki oikeudet pidetään.
Powered by Kaswe.