LAKIASIAT – VERO, YHTIÖ JA SOPIMUSOIKEUDELLISET ASIAT

Erityisosaamistamme ovat myös vero- ja yhtiö- ja sopimusoikeudellisten toimeksiantojen hoitaminen sekä näihin liittyvä neuvonta. Yrityksesi toimintaympäristö ja tilanne muuttuu jatkuvasti. Meiltä saat asiantuntevaa palvelua riippumatta yrityksesi koosta, tilanteesta tai iästä.

Taloushallintopalvelujen ohella tarjoamme näin asiakkaillemme asiantuntevan ja kokonaisvaltaisen palvelun yritystoimintaan liittyvissä juridisissa ja sopimusoikeudellisissa asioissa. Tarvittaessa hoidamme tilinpäätöksiin liittyvät pöytäkirjat ja teemme tarvittavat ilmoitukset, jolloin asiakas voi keskittyä omaan liiketoimintaansa. Hyvillä ja pätevillä sopimuksilla suojaudut riskeiltä.

Meillä yleinen ja oikeudellinen neuvonta kuuluu palvelumme hintaan.

Kauttamme onnistuu esimerkiksi yrityksen perustaminen sisältäen myös rekisterinöinnin,sukupolvenvaihdokset, yritysten sulautumiset, jakautumiset ja muut kauppakirjat Kaikki palvelumme ovat avaimet käteen -periaatteella. Tilanteen alkukartoitus on maksuton, joten voit huoletta kertoa tilanteesi, jonka jälkeen teemme ehdotuksen toimenpiteistä.

 

Ymmärrettävää lakipalvelua

 Tavoitteenamme on auttaa asiakasta tekemään oikeita ratkaisuja, jolloin riskit on minimoitu ja yritystoiminta on kannattavampaa. Erityisesti muutosvaiheissa, kuten ensimmäisen työntekijän palkkauksessa, yrityskaupoissa, sukupolvenvaihdoksessa tai yritysmuodon muutoksessa juridiset kysymykset voivat olla haasteellisia. Tällöin laki- ja veropalvelumme ovat apunasi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

  OTA YHTEYTTÄ

KAJAANIN TILITAITO OY
Puistolantie 34, 87150 KAJAANI
Puh. (08) 6131 131

Sposti: toimisto@tilitaito.fi
Y-tunnus: 9115801-3

Viereisellä lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä.

Avoimia työhakemuksia otetaan mielellään vastaan, ja niitä voi lähettää:

ulla.leppanen@tilitaito.fi
akseli.leppanen@tilitaito.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous tästä:

    Auktorisoitu
    Auktorisoitu
    Osaava Fennoa

    © 2022 Tilitaito Oy. Kaikki oikeudet pidetään. Powered by Kaswe.