Tilitoimisto Helsinki – Miksi sinun ei kannata valita helsinkiläistä tilitoimistoa vaan luottaa kainuulaiseen osaamiseen?

Tilitoimisto Helsinki. Onko pakko hankkia tilitoimistoa Helsingistä, jos yrityksesi on Helsingissä?

”Älä valitse tilitoimistoa Helsingistä tai kehäkolmosen sisäpuolelta”, näin totesi Martin Paasi #rahapodi podcastissaan.

Jos lähdet kyselemään kirjanpitäjää Esplanadin ympäristöstä, jolloin kustannus on jotain ihan muuta verrattuna kehä kolmosen ulkopuolella toimiviin tilitoimistoihin. Kun taloushallinto hoidetaan sähköisesti sinun ei välttämättä tarvitse edes nähdä kirjanpitäjääsi kasvotusten.

Jos yrityksesi on Helsingissä tai pääkaupunkiseudulla ja etsit yrityksellesi tilitoimistoa, niin tässä muutama hyvä syy miksi Martinin ohjetta kannattaa kuunnella.

1. Älä maksa seinistä vaan palvelusta
Kun valitset tilitoimiston kehäkolmosen ulkopuolelta, et maksa tilitoimistolle seinistä vaan palvelusta. Pääkaupunkiseudun toimistojen laskutuksesta iso osa kuluu liiketoiminnan kiinteiden kulujen kattamiseen, mutta kajaanilaisessa toimistossa toimitilakulut eivät näyttele suurta osaa.

2. Valitse tilitoimistoksi kumppani, johon voit luottaa
Yrityksen kirjanpitoa ei myöskään pidä antaa kenen tahansa hoidettavaksi. Kirjanpito perutuu luottamukseen ja on tärkeää, että tiedät ja tunnet kuka yrityksesi taloushallinnosta vastaa. Pääkaupunkiseudun tilitoimistoissa kilpailu osaavasta henkilökunnasta on kiivasta ja headhunterit hakevat taloushallinnon ammattilaisia eri työpaikkoihiin. Niinpä vaihtuvuus on suurta ja juuri kun olet tutustunut uuteen kirjanpitäjään saattaa yhteyshenkilö vaihtua. Täällä kehäkolmosen ulkopuolella työntekijöiden vaihtuvuus on pientä ja meillä Kajaanissa pisimmät työsuhteet ovat kestäneet yli 40 vuotta. Voit siis luottaa, että yhteyshenkilö ei vaihdu toistuvasti.

3. Kirjanpidossa kiire ei ole hyve. Ja kannattaa valita sellainen kumppani, kenen kanssa on mukava tehdä töitä.
Täällä Kainuun korpimaisemissa ei myöskään kiire ja stressi vaivaa eikä aika tuhraannu aamuruuhkissa. Yhteistyö kanssamme on mukavaa ja mutkatonta.  Vaikka yrityksesi olisikin Helsingissä se ei ole ongelma. Tänä päivänä yhteydenpito toimii helposti puhelimella ja Teamsin välityksellä. Eikä meidän Kajaanin toimistommekaan ole Helsingistä kuin yhden kulman takana – ajat vain ensin suoraan 557 kilometriä ja käänny oikealle.

4. Varmista, että tilitoimiston osaaminen on ajantasalla
Taloushallinnon osaamista ylläpidetään kehäkolmosen ulkopuolella ihan samaan tapaan kuin pääkaupunkiseudullakin. Taloushallintoliiton auktorisoimien tilitoimistojen henkilöstö osallistuu aktiivisesti koulutuksiin ja osaaminen on korkealla tasolla. Ja maakunnissa alueelliset ammattikorkeakoulut vastaavat korkeatasoisesta taloushallinnon ammattilaisten koulutuksesta. Meilläkin Kajaanissa valmistuu vuosittain yhden tilitoimiston verran uusia talousalan ammattilaisia paikallisesta korkeakoulusta.

5. Sähköisen taloushallinnon avaus- aktivointi ja käyttömaksut hintaan 0 €
Meillä saat sähköisen taloushallinnon käyttöösi vaikka heti. Ohjelmistossa ei ole avaus- käyttö- tai aktivointimaksuja. Sähköinen taloushallinto sopii niin aloittavalle kuin isommallekin yritykselle. Saat käytttöösi rajattoman määrän käyttäjiä, mobiilikuittisovelluksen, myyntilaskuohjelmiston, asiakirja-arkiston ja paljon muuta! Me neuvomme ja opastamme ohjelmiston käytössä. Koska mitä paremmin hallitset ohjelmiston, sitä enemmän aikaa Sinulla jää omaan ydinosaamiseesi tai vaikka lomailuun!

Tilitoimisto Helsinki – vaikka yrityksesi toimii Helsingissä voi kirjanpitäjäsi olla vaikka Kajaanissa.


Jos haluat kuulla lisää, miten Kajaanilainen vuodesta 1957 toiminut tilitoimistomme voi auttaa sinua yrityksesi kirjanpidossa – varaa maksuton vartin tapaaminen asiantuntijamme Akselin kanssa.
 Ja jos sinua kiinnostaa, miten yrityksellämme menee taloudellisesti, viimeisimmät taloustiedot löydät tästä. Ihan sellainenkin vinkki, että kannattaa valita kirjanpitäjäksi sellainen kumppani, joka hallitsee oman taloutensa.

Jos kiinnostus heräsi, varaa aika tapaamiselle tai soita suoraan Akselille p. 044 533 6073.

Me täällä Kajaanissa palvelemme jo useita helsinkiläisiä yrityksiä.

Tilitoimisto Helsinki – varaa aika vartin tapaamiselle ja kerromme miksi sinun kannattaa valita tilitoimisto Kajaanista.