PR & PARTNERS OY

PR & Partners Oy:n inspiroiva matka yrittäjyyteen
Kajaanin Tilitaidon avustuksella

”Tilitaito oivaltaa erinomaisen asiakaspalvelun merkityksen ja ottaa erityisesti huomioon myös aloittelevatkin yritykset.”

PR & Partners Oy on saanut korvaamatonta apua yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä. Kajaanin Tilitaito on tarjonnut runsaasti tietoa ja vinkkejä sekä avustanut Fennoa-ohjelmiston tehokkaassa käyttöönotossa. Tilitaito oivaltaa erinomaisen asiakaspalvelun merkityksen ja ei hylkää aloittelevia, vielä pieniä yrityksiä.

Yrittäjyys on ollut PR & Partners Oy:lle pitkän harkinnan tulos. Taustalla on vahva yrittäjähenki ja kilpailuhenkisyys. Halunamme on aina ollut tehdä töitä omalla tavalla.

PR & Partners Oy erottuu tarjoamalla ratkaisuja kaikkiin yrittäjän kohtaamiin haasteisiin. Olemme sitoutuneet tarjoamaan apua ja löytämään ratkaisun melkeinpä mihin tahansa asiaan tai ongelmaan, mikä tekee meistä luotettavan ja monipuolisen kumppanin yrittäjille.

Tämä yhteistyö on inspiroiva esimerkki siitä, miten vahva tilitoimistokumppani voi olla merkittävä tekijä yrittäjämatkalla. Suosittelemme lämpimästi tutustumaan Kajaanin Tilitaito Oy:hyn, jos kaipaat luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania liiketoimintasi tueksi.

Paavo Haverinen
PR & Partners Oy

PR & Partners Oy

Me, PR & Partners Oy, tarjoamme joustavan vaihtoehdon työntekijän palkkaamiselle, pienistä projekteista suurempiin kokonaisuuksiin. Toimimme myynnin, markkinoinnin tukitoimien, henkilöstöasioiden, rekrytoinnin tuen sekä henkilö- ja hyvinvointiprojektien parissa.

Yrittäjille ja yrityksille koittaa usein tilanteita, joissa pohditaan henkilöiden palkkaamista erilaisiin tehtäviin. Me tarjoamme kevyemmän ja riskittömämmän vaihtoehdon ostopalveluna. Jos mielessäsi on jokin projekti, joka kaipaa huomiota tai on ollut hoitamatta, ota yhteyttä. Jos meiltä ei löydy siihen suoraa ratkaisua, voimme turvautua laajaan yhteistyöverkostoomme.

  OTA YHTEYTTÄ

KAJAANIN TILITAITO OY
Puistolantie 34, 87150 KAJAANI
Puh. (08) 6131 131

Sposti: toimisto@tilitaito.fi
Y-tunnus: 9115801-3

Viereisellä lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä.

Avoimia työhakemuksia otetaan mielellään vastaan, ja niitä voi lähettää:

ulla.leppanen@tilitaito.fi
akseli.leppanen@tilitaito.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous tästä:

    Auktorisoitu
    Auktorisoitu
    Osaava Fennoa

    © 2022 Tilitaito Oy. Kaikki oikeudet pidetään. Powered by Kaswe.