LEIPOMO JUURI

Yrittäjäksi kasvaneena
ja Tilitaidon tuella kohti unelmia

”Yrittäjyys on intohimo, mutta myös tiimityötä. Tilitaito on ollut tärkeä osa tiimiäni, auttaen minua kääntämään haaveet toiminnaksi ja näyttämään suunnan kohti menestystä.”

Olen Samuli Honkanen, ja yrittäjyyden polku on ollut minulle kuin syntymälahja, jonka olen saanut perheeltäni. Kymmenen vuoden ajan harkitsin ja haaveilin omasta yritystoiminnasta, kunnes vihdoin tuli se oikea hetki – tilaisuus, jota olin odottanut.

Yrittäjyys on ollut osa minua aina. Olen aina tehnyt töitä yrittäjäasenteella, ja seuraavaksi halusin kääntää haaveet todellisuudeksi. Se oli suuri askel, mutta olin valmis ottamaan sen.

Tämä matka ei ole ollut yksin kuljettava. Yrittäjänä tarvitsin tukea ja asiantuntemusta erityisesti taloushallinnon osalta. Siinä tuli avuksi Tilitaito. He eivät ole vain yritys, joka tarjoaa palveluita, vaan he ovat olleet aitoja kumppaneita kasvumatkallani.

Tilitaidon tiimi ymmärsi tarpeeni ja auttoi minua rakentamaan taloudellisen perustan, joka mahdollisti unelmieni tavoittelun. Heidän asiantuntemuksensa ja sitoutuneisuutensa antoi minulle rohkeutta ottaa askel eteenpäin. Kommunikointi heidän kanssaan on ollut vaivatonta – olipa kyse sitten puhelimesta, sähköpostista tai tapaamisesta, he ovat olleet aina tavoitettavissa ja vastanneet nopeasti.

Tilitaito ei ole vain hoitanut lukuja, he ovat olleet rinnallani, tarjoten neuvoja ja varmuutta kasvumatkallani. Yhdessä olemme rakentaneet vahvan perustan, joka on mahdollistanut yritykseni kasvun ja kehityksen.

Yrittäjyys on intohimo, mutta myös tiimityötä. Tilitaito on ollut tärkeä osa tiimiäni, auttaen minua kääntämään haaveet toiminnaksi ja näyttämään suunnan kohti menestystä.

Samuli Honkanen
yrittäjä

Leipomo Juuri Oy

Leipomo Juuri. Se on myymäläleipomomme nimi. Nimi kertoo salaisuutemme. Nimittäin, meillä kaikki leipä, vaaleakin, leivotaan taikinajuureen. Ja paistetaan herkulliseksi kiviuunissa.

Leipomo Juuri Oy on vuonna 2018 perustettu yhtiö, jonka liikevaihto oli 5.5 miljoonaa vuonna 2023. Taloushallinnon ohjelmistona Samuli käyttää Fennoaa. Esimerkiksi työsopimukset Samuli allekirjoituttaa Fennoan kautta sähköisesti ja täten kaikki tieto on helposti niin tilitoimiston, kuin yrittäjänkin saatavilla.

  OTA YHTEYTTÄ

KAJAANIN TILITAITO OY
Puistolantie 34, 87150 KAJAANI
Puh. (08) 6131 131

Sposti: toimisto@tilitaito.fi
Y-tunnus: 9115801-3

Viereisellä lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä.

Avoimia työhakemuksia otetaan mielellään vastaan, ja niitä voi lähettää:

ulla.leppanen@tilitaito.fi
akseli.leppanen@tilitaito.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous tästä:

    Auktorisoitu
    Auktorisoitu
    Osaava Fennoa

    © 2022 Tilitaito Oy. Kaikki oikeudet pidetään. Powered by Kaswe.