IHANA PHOTOGRAPHY

Tilitaito vapauttaa
aikaa luovuudelle

”Valitsin Tilitaidon, ja se oli yksi parhaista päätöksistäni. Heidän pitkä kokemuksensa ja maineensa erinomaisesta asiakaspalvelusta olivat ratkaisevia tekijöitä valinnassani. Jo alkumetreiltä lähtien he ovat osoittaneet, että olen hyvissä käsissä.”

Heippa kaikille!

Olen Jenni Tuikka, valokuvaaja ja Ihana Photography – omistaja. Kun aloitin oman yritykseni, tiesin heti, että tarvitsen rinnalleni tilitoimiston, joka hoitaa numerot ja antaa minulle tilaa keskittyä luovuuteen.

Valitsin Tilitaidon, ja se oli yksi parhaista päätöksistäni. Heidän pitkä kokemuksensa ja maineensa erinomaisesta asiakaspalvelusta olivat ratkaisevia tekijöitä valinnassani. Jo alkumetreiltä lähtien he ovat osoittaneet, että olen hyvissä käsissä.

Yrittäjän arki on monesti hektistä, ja Tilitaito on ollut luottoystäväni tällä matkalla. Heidän avullaan olen vapauttanut aikaa muuhun – aikaa, jota voin käyttää luovuuteen ja valokuvaamiseen. Kun olen tarvinnut apua tai neuvontaa, he ovat olleet aina tavoitettavissa ja valmiina auttamaan. Heidän tukensa on ollut korvaamatonta.

Nyt, kuuden vuoden yhteistyön jälkeen, voin lämpimästi suositella Kajaanin Tilitaitoa kenelle tahansa yrittäjälle. He eivät ole vain hoitaneet lukuja, vaan ovat olleet tärkeä osa minun tarinaani ja yritykseni menestystä.

Jos kaipaatte luotettavaa ja ammattitaitoista kumppania yrityksellenne, Tilitaito on ehdottomasti varteenotettava valinta.

Jenni Tuikka
Ihana Photography

  OTA YHTEYTTÄ

KAJAANIN TILITAITO OY
Puistolantie 34, 87150 KAJAANI
Puh. (08) 6131 131

Sposti: toimisto@tilitaito.fi
Y-tunnus: 9115801-3

Viereisellä lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä.

Avoimia työhakemuksia otetaan mielellään vastaan, ja niitä voi lähettää:

ulla.leppanen@tilitaito.fi
akseli.leppanen@tilitaito.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous tästä:

    Auktorisoitu
    Auktorisoitu
    Osaava Fennoa

    © 2022 Tilitaito Oy. Kaikki oikeudet pidetään. Powered by Kaswe.