AISTI JA TUNNE OY

Yhteistyössä on voimaa,
kukaan ei tätä maailmaan yksin saa valmiiksi

”Tiedostimme heti yrityksen perustamisvaiheessa, että kaipaamme rinnalle tilitoimiston, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta. Kysyimme useammasta yrityksestä tarjoukset. Tilitaito erottui näistä heti edukseen.”

Aisti ja Tunne Oyn takana on kolme rempseää ja reipasta eläinalan ammattilaista; Arto, Nyyti ja Teija. Yrittäjiksi lähdimme halusta toteuttaa monipuolisia ja laadukkaita eläinalanpalveluita. Tavoite on ollut saada ympärille samanhenkisiä ihmisiä. Yhteistyössä on voimaa, kukaan ei tätä maailmaan yksin saa valmiiksi.

Tiedostimme heti yrityksen perustamisvaiheessa, että kaipaamme rinnalle tilitoimiston, jonka kanssa yhteistyö on mutkatonta. Kysyimme useammasta yrityksestä tarjoukset. Tilitaito erottui näistä heti edukseen.

Valitsimme Tilitaidon, koska tunsimme heti saavamme tästä yrityksestä loistavan yhteistyökumppanin. Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien meidät vakuutti asiakaspalvelun laatu ja kokonaisvaltainen kohtaaminen.
Tilitaito auttaa meitä keskittymään yrityksen käytännön työn toteuttamiseen, voimme luottaa heidän palvelukokonaisuuteen.

Olemme olleet Tilitaidon yhteistyökymppanina alusta lähtien, ja olemme edelleen päätökseemme erittäin tyytyväisiä. Tilitaidosta saa aina vastauksen, ja tulee aina kuulluksi. Heihin uskaltaa ottaa yhteyttä ja kysyä. Tilitaito on enemmän kuin pelkkä tilitoimisto.

Teija Viljanmaa-Petjala
Aisti ja Tunne Oy

Aisti ja Tunne Oy

Aisti ja Tunne Oy on monipuolisia ja laadukkaita eläinalanpalveluita tarjoava yritys Kajaanissa. Palveluista löytyvät eläinhoitola, koirien koulutuspalvelut, hieronta ja trimmaus sekä Kainuun ensimmäinen Koirametsä. Yritys on perustettu vuonna 2017. Yritys työllistää tällä hetkellä kolme kokoaikaista työntekijää sekä neljä ostopalveluyrittäjää.

  OTA YHTEYTTÄ

KAJAANIN TILITAITO OY
Puistolantie 34, 87150 KAJAANI
Puh. (08) 6131 131

Sposti: toimisto@tilitaito.fi
Y-tunnus: 9115801-3

Viereisellä lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä.

Avoimia työhakemuksia otetaan mielellään vastaan, ja niitä voi lähettää:

ulla.leppanen@tilitaito.fi
akseli.leppanen@tilitaito.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous tästä:

    Auktorisoitu
    Auktorisoitu
    Osaava Fennoa

    © 2022 Tilitaito Oy. Kaikki oikeudet pidetään. Powered by Kaswe.