UNELMA CREATIVE

Luovuus kohtaa
talousosaamisen

”Kajaanin Tilitaidon henkilöstö on ollut helposti tavoitettavissa, avuliaita ja aina valmiita vastaamaan kysymyksiimme. Tämä on luonut meille luottamusta ja turvallisuudentunnetta.”

Yhteistyömme Kajaanin Tilitaito Oy:n kanssa alkoi, kun etsimme kumppania, joka voisi huolehtia taloushallinnostamme, jotta me voimme keskittyä omaan ydinosaamiseemme: luovaan työhön. Kajaanin Tilitaidon tiimi osoitti nopeasti, että he ymmärtävät yrityksemme tarpeet ja tavoitteet.

Heidän asiantuntemuksensa ja ammattitaitonsa ovat tehneet vaikutuksen meihin. He eivät ainoastaan hoida rutiinitoimia tehokkaasti, vaan myös tarjoavat neuvoja ja ehdotuksia liiketoimintamme kehittämiseksi.

Kajaanin Tilitaito on enemmän kuin taloushallinnon toimisto; he ovat olleet arvokas kumppani, joka tukee liiketoimintaamme kokonaisvaltaisesti. He ovat olleet helposti tavoitettavissa, avuliaita ja aina valmiita vastaamaan kysymyksiimme. Tämä on luonut meille luottamusta ja turvallisuudentunnetta.

Kun yritys löytää kumppanin, johon voi luottaa, se mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan yhteistyön. Kiitämme Kajaanin Tilitaitoa siitä, että he ovat olleet osa matkaamme. Suosittelemme heitä mielellämme kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja ammattitaitoista taloushallinnon kumppania.

Jesse Karjalainen
UNELMA Creative, yrittäjä

UNELMA Creative

UNELMA Creative on luova toimisto, joka on tehnyt unelmista totta vuodesta 2011 lähtien. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, mukaan lukien nettisivujen suunnittelu, yritysilmeiden suunnittelu, valokuvaus ja painotuotanto.

Tekemisessämme korostuu yksinkertaistamisen taito ja kyky ymmärtää asiakkaan missio puolestatoista sanasta. UNELMA on nimensä, toiminta-ajatuksensa ja syntytarinansa mukaisesti mahdollistaja – asiakkaidensa unelmien toteuttaja.

Ota yhteyttä
jesse@unelma.fi
044 983 6306

  OTA YHTEYTTÄ

KAJAANIN TILITAITO OY
Puistolantie 34, 87150 KAJAANI
Puh. (08) 6131 131

Sposti: toimisto@tilitaito.fi
Y-tunnus: 9115801-3

Viereisellä lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä.

Avoimia työhakemuksia otetaan mielellään vastaan, ja niitä voi lähettää:

ulla.leppanen@tilitaito.fi
akseli.leppanen@tilitaito.fi

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous tästä:

    Auktorisoitu
    Auktorisoitu
    Osaava Fennoa

    © 2022 Tilitaito Oy. Kaikki oikeudet pidetään. Powered by Kaswe.