TALOUSHALLINTO – HUOLENPITOA JA MIELENRAUHAA

Kattavat palvelut ammattitaidolla

Tilitoimistomme keskeisiä taloushallinnon palvelujamme ovat kirjanpito, tilinpäätös, veroilmoitus ja palkanlaskenta.
Sähköisten palveluiden myötä asiakkaamme voivat hoitaa kaikki kirjanpitoasiat mobiilisti tai tietokoneella paikasta ja ajasta riippumatta. Myös perinteiset paperiset kirjanpidot voidaan hoitaa etäisyydestä huolimatta.
Hoidamme tarvittaessa myös osto- ja myyntireskontran sekä maksuliikenteen. Huolehdimme siitä, että asiakkaallamme on aikaa keskittyä omaan yritykseensä. Raportit ovat ajantasalla ja ne tuottavat sellaista tietoa, joka on asiakkaalle tärkeää ja tukee päätöksentekoa. Taloushallintopalvelumme pitävät sisällään muun muassa kustannuspaikkalaskennan, oma-aloitteiset veroilmoitukset, neuvonnan ja maksatuksen.

Lisäpalveluna saat käyttöösi Talgraf Oy:n Accuna raportit. Ohjelmiston kautta voidaan raportit tuottaa monipuolisesti ja graafisesti. Accunan saa veloituksetta koekäyttöön, joten ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yksilöllistä palvelua kaikille

Meillä jokainen asiakas saa yksilöllistä neuvontaa ja ohjausta olipa yrityksesi toimipaikka missä tahansa.
Asiakkaita tilitoimistollamme on Nuorgamista Helsinkiin. Tilitoimistomme tarjoaa yrityksellesi yksilöllistä palvelua. Autamme yritystäsi sen jokaisessa vaiheessa, niin perustamisessa, kasvussa kuin myynnissä. Yrityksen raportteja voidaan katsoa vaikka kuukausittain, mutta vähintään kerran vuodessa tilinpäätöksen yhteydessä.

Siirry kohti taloushallinnon uutta lukua Emce365 ohjelmistolla. Sähköiset järjestelmät ilman avaus- käyttö- tai kuukausimaksuja!

Kaikki taloushallinnon työkalut yhdessä helppokäyttöisessä palvelussa.
Ohjelmiston ja verkkolaskuosoitteen saa käyttöönsä nopeasti, jopa 5 minuutissa! Ohjelmiston voidaan ottaa käyttöön vaikka asteittain, esimerkiksi pelkästään laskutuspuoli. Olitpa uusi tai vanha asiakas, niin ohjelmistossa ei ole avaus- käyttö- tai kuukausimaksuja ja saat käyttöösi verkkolaskuosoitteen.

Ohjelmiston kautta voit lähettää ja vastaanottaa laskuja puhelimella,tietokoneella tai tabletilla. EMCE365 myötä et tarvitse omia laskutusohjelmistoja. Ostolaskuja pääset hyväksymään ajasta ja paikasta riippumatta, tarvitset ainoastaan nettiyhteyden. Teemme laskutusosoitteenmuutokset puolestasi ja käytössäsi on myös skannauspalvelu, jos laskuttaja lähettää paperilaskun. Verkkolaskuja lähettämällä ja vastaanottamalla säästät aikaa, kustannuksia ja luontoa.

Avausmaksu               0 euroa
Käyttömaksut              0 euroa
Kuukausimaksut          0 euroa
Verkkolaskuyhteydet   0 euroa

Tutustu sähköiseen taloushallinto-ohjelmistoon tästä
tai ota yhteyttä chatilla, yhteydenottolomakkeella tai tule käymään toimistollamme.
Ohjelmistoon on mahdollista tutusta myös etäyhteyden kautta. Esittelemme mielellämme
palvelua ja siitä saatavia etuja vaikka kahvikupposen äärellä.

Soita, laita sähköpostia

tai tule käymään!

 

KAJAANIN TILITAITO OY
Puistolantie 34, 87150 KAJAANI
Puh. (08) 6131 131 Faksi: 08) 6131 130

Sposti: toimisto@tilitaito.fi
Y-tunnus: 9115801-3

Viereisellä lomakkeella voit ottaa meihin yhteyttä.

Avoimia työhakemuksia otetaan mielellään vastaan, ja niitä voi lähettää:

ulla.leppanen@tilitaito.fi
akseli.leppanen@tilitaito.fi

14 + 7 =

© 2019 Tilitaito Oy.
Kaikki oikeudet pidetään.
Powered by Kaswe.